Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Viceprimar prins cu un transport ilegal de cherestea. Nici nu avea permis de conducere

Viceprimarul comunei Valea Moldovei, Niculai Floriștean, a fost prins cu un transport ilegal de cherestea, neavând nici măcar permis de conducere.

O patrulă din cadrul Postului de poliție Valea Moldovei a oprit, marți, pentru control pe DC 177C din localitate, autoutilitara condusă de viceprimarul în vârstă de 43 de ani, care transporta cantitatea de 15,31 m.c. cherestea de esență răşinoase, fără documente legale.

„În cauză s-a dispus sancţionarea contravenţională a conducătorului auto cu amendă în cuantum de 5.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, confiscarea cantităţii de 15,31 m.c. cherestea răşinoase în valoare de 7.000 lei şi indisponibilizarea la sediul poliției a autoutilitarei în valoare de circa 5.000 de euro”, susțin polițiștii suceveni.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că viceprimarul nu are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, având permisul de conducere suspendat.

„În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*