Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Lucrările la Zona de Agrement Tătărași au fost reluate. Vezi când ar urma să fie dată în funcțiune!

Lucrările la Zona de Agrement Tătărași din municipiul Suceava au fost reluate de luni, 13 martie. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține că a purtat discuții cu reprezentanții firmei Victor Construct Botoșani, care a câștigat licitația pentru realizarea lucrărilor, și s-a decis reluarea acestora.

„După ce anul trecut s-a turnat temelia la cafenea, s-a nivelat primul teren de sport şi s-a decolmatat iazul mare, dorim în acest an, până în vară, să dăm în funcțiune prima zonă de agrement din municipiu”, a precizat Ion Lungu.

Zona de agrement va avea spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii şi alei pietonale, platforme de tip amfiteatru, precum şi construcţii cu destinaţia de cazare, servicii, alimentaţie publică şi manifestări culturale. Locurile sunt rezervate unui lac ambiental şi spaţiilor verzi, dar şi lacului de agrement pentru ambarcaţiuni uşoare, de tipul bărcilor sau hidrobicicletelor. Perimetrul de sport şi servicii a fost proiectat cu terase, spaţii comerciale şi de alimentaţie publică, terenuri de baschet, mini-golf şi tenis, acestea din urmă cu „gradenele” aferente. De asemenea, nu ar trebui să lipsească cabinetul medical şi grupurile sanitare.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Lucrările la Zona de Agrement Tătărași au fost reluate. Vezi când ar urma să fie dată în funcțiune! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*