Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Suceava, într-un proiect de eficiență energetică cu orașe din Italia, Franța și Germania. Harșovschi: Vom primi 52.000 de euro

Municipiul Suceava participă la un proiect de eficiență energetică alături de orașe precum Turin din Italia, Katowice din Polonia, Lille din Franța și Hamburg din Germania.

O delegație din Suceava, în frunte cu viceprimarul Lucian Harșovschi,  participă, zilele acestea, la lansarea programului MOLOC – “Low carbon urban morphology”, în Lille – Franța.

„În cadrul acestui proiect, vom primi 52.000 euro, finanțare nerambursabilă, pentru realizarea Planului de Acțiune (inclusiv a Auditului energetic la nivelul municipiului Suceava și a listei de proiecte referitoare la eficiența energetică, propuse pentru a fi implementate în următorii 5 ani). Municipiul Suceava poate fi un exemplu de bună practică, ținând cont că deja implementăm proiecte de eficiență energetică prin care se realizează reducerea de emisii de carbon (mașini și biciclete electrice, puncte de încărcare, schimbarea iluminatului cu unul modern, cu led-uri și autobuzele electrice care urmează a fi achiziționate)”, a precizat Lucian Harșovschi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*