Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Contrabandiștii prinși cu focuri de armă de polițiști, puși sub control judiciar

Contrabandiștii prinși focuri de armă de polițiști au fost puși sub control judiciar.  Costel Popiuc și Gheorghiță Ionuț Pintea au fost puși, duminică, pentru 60 de zile sub control judiciar. Celălalt contrabandist, Filaret Popiuc, se află în spital, el fiind împușcat în picior pentru că a încercat să scape de polițiști.

Cei trei sunt cercetați pentru savarsirea infractiunilor de „contrabandă în formă agravantă”, şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Pe 10 martie 2017,  seara,  în baza unei înţelegeri prealabile, cu ştiinţă, indivizii au preluat, deţinut şi transportat cu două autoturisme marca Mitshubishi Shogun și Toyota Land Cruiser, ambele înmatriculate în Marea Britanie, cantitatea de 14470 parchete de ţigarete de provenienţă extracomunitară marca „Ashima”.

Ei au fost prinși la limita teritorială a satului Brodina de Jos cu satul Argel. Ionuț Pintea  a condus autoturismul Mitshubishi Shogun pe DJ 176 având aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare false.

FOTO! Contrabandist împușcat în timpul unei urmăriri

 

 

 

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Contrabandiștii prinși cu focuri de armă de polițiști, puși sub control judiciar | Moldova24

Lăsați un comentariu

*