Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Un bărbat din Marginea și-a lăsat fiul de 15 ani să-i conducă mașina. Amândoi s-au ales cu dosare penale

Un bărbat de 63 de ani din Marginea și-a lăsat fiul în vârstă de 15 ani să-i conducă mașina, iar acum amândoi au dosare penale.

Potrivit polițiștilor, duminică seară, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17A, pe raza comunei Sucevița, autoturismul condus de un minor de 15 ani, din comuna Marginea și în care se afla ca pasager tatăl acestuia, un localnic de 63 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

„În cauză s-a întocmit dosar penal,  minorul de 15 ani fiind cercetat sub aspectul săvârșiriiinfracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar tatăl acestuia, sub aspectulsăvârșirii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice uneipersoane despre care știe că nu deține permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un bărbat din Marginea și-a lăsat fiul de 15 ani să-i conducă mașina. Amândoi s-au ales cu dosare penale | Moldova24

Lăsați un comentariu

*