Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Nouă elevi din Suceava vor participa la Olimpiada națională de Astronomie și Astrofizică. Vezi cine sunt!

Un număr de nouă elevi din județul Suceava vor participa la Olimpiada națională de Astronomie și Astrofizică care va avea loc în perioada 19-24 aprilie, la Călimănești, în județul Vâlcea.

La categoria juniori s-au calificat: Maurizio Tudor Pavel, din clasa a VII-a, la Colegiul „Nicu Gane” Fălticeni/ Clubul Copiilor Fălticeni, îndrumat de prof. Petru Crăciun, Ion Alexandru Babiuc din clasa a VII-a de la Liceul Tehnologic „Tomșa Vodă” Solca, îndrumat de prof. Ilie Cosovanu, dar și Dragoș Andrei Sîrghi, elev în clasa a VI-a la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava/ Palatul Copiilor Suceava, îndrumat de prof. Carmen Amorăriței și prof. Petru Crăciun.

La categoria seniori s-au calificat următorii elevi: Paul Florin Rebenciuc (clasa a IX-a, la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”/ Palatul Copiilor, îndrumat de prof. Sorin Golda și prof. Petru Crăciun), David Cornel Turturean ( clasa a VIII-a, la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava/ Palatul Copiilor, îndrumat de prof Fănica Rotaru și prof. Petru Crăciun), Vitalie Lungu ( Clasa a XII-a, la Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, îndrumat de prof. Mioara Șaramet”), Sabina Dumistrăcel (clasa a X-a, la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, îndrumat de prof. Carmen Amorăriței), Dimitrie Cielecki (clasa a XII-a, de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni, prof. Marcel Ciuruș), Alexandru Țehaniuc ( clasa a IX-a, la Liceul Tehnologic „Tomșa Vodă” Solca, prof. Ilie Cosovanu).


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Nouă elevi din Suceava vor participa la Olimpiada națională de Astronomie și Astrofizică. Vezi cine sunt! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*