Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Încă o mașină spartă de hoți pe o stradă din Suceava

Încă o mașină a fost spartă de hoți pe o stradă din municipiul Suceava, chiar de 8 martie. Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, profitând de neglijența proprietarului, un bărbat de 42 de ani, care a lăsat bunuri de valoare în interiorul autoturismului parcat pe o stradă din localitate, în intervalul orar 14.10-14.35, prin spargerea geamului unei portiere, persoane necunoscute au sustras o borsetă, cu documente și alte bunuri personale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. eduard says:

    Oare acest smardoi stefan semian sau tovarasi de ai lui nu au legatura ? Zau asa poate nu au totusi dar am fost martor la comportamentul lui din mall. Pe un agent de paza l-a lovit altul l-a scuipat, altul a fost amenintat cu moartea… Iar la venirea politiei niste agentii i-au zis , gura mai mica oricum iesi dupa jumate de ora din sectie what the fuck ???? Si nici nu are cazieru asa de gol atentie pai altu daca da o palma intra la bulau, el se bate cu agentii de paza si nu sta deloc arestat, inca mai isi scoate certificat medicolegal what the fuck ????

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Încă o mașină spartă de hoți pe o stradă din Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*