Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Mandat de arestare european emis de autoritățile bulgare pe numele unui sucevean. Se ocupa cu traficul de droguri!

Un sucevean de 24 de ani, dat în urmărire de autoritățile bulgare pentru trafic de droguri, a fost arestat de polițiștii suceveni.

Bărbatul, din comuna Bălcăuți, a fost introdus, marți, în arestul IPJ Suceava.

„La 07.03.2017, I.P.J. Suceava a primit spre executare, mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile, al Curții de Apel Suceava, pe numele unui tânăr de 24 de ani, din comuna Bălcăuți, ce posedă mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare bulgare, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri. Tânărul, a fost localizat și identificat de polițiști în apropierea domiciliului său, fiind reținut, escortat și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

Pe 25 mai 2015, acesta a mers cu un autoturism în Bulgaria, iar apoi în Turcia, prin Punctul de Trecere a Frontierei Lesovo, unde s-a întâlnit cu mai multe persoane care i-au furnizat substanţe folosite pentru prepararea drogurilor.

El a încărcat în mașină 50 de plicuri cu pastile albe vrac, cu greutatea de 26,5 kilograme,  apoi a mers înapoi în Bulgaria.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*