Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

CJ încearcă să atragă turiștii maghiari spre Bucovina

Consiliul Județean Suceava a participat la Târgul de turism “Utazas 2017″ din Budapesta în cadrul standului României, organizat de Ministerul Turismului, alături de alți 31 de expozanți, reprezentând agenții de incoming, destinații turistice şi prestatori de servicii turistice, consilii județene și primării, unde a prezentat, în premieră, oferta turistică a Bucovinei. Evenimentul a avut loc în perioada 2-5 martie 2017.

„Tradițiile și meșteșugurile zonei noastre au fost promovate prin prezența în cadrul Târgului a unui meșter popular din Bucovina care a oferit demonstrații de pictură icoane și ouă. Au fost prezentate programele turistice Paștele în Bucovina, Hora Bucovinei, Întâlniri Bucovinene și Vacanțe în Bucovina. Special pentru acest eveniment a fost prezentată broșura ”Mănăstirile din Bucovina” în limba maghiară. Circuitele de turism activ au fost evidențiate prin intermediul hărților turistice, broșurilor de prezentare a stațiunilor turistice Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului”
, susține președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Scopul principal al delegației sucevene a fost acela de a trage spre Bucovina turiștii maghiari care vizitează Transilvania și urmează a fi identificate circuite turistice, care să pună în evidență cele două destinații.

„Cei care au vizitat standul nostru s-au arătat foarte interesați de programele promovate de Consiliul Judeţean Suceava, de monumentele UNESCO, de infrastructura pentru tratament si recreere (domeniile schiabile și balneare), precum și de tradițiile, meșteșugurile și gastronomia zonei”, a precizat Flutur.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. CJ încearcă să atragă turiștii maghiari spre Bucovina | Moldova24

Lăsați un comentariu

*