Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

FOTO! Premii oferite de Primăria Câmpulung Moldovenesc la Festivalul de interpretare pentru copii „În lumea lui Creangă”

În sala de festivități a Colegiului Național „Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc a avut loc, pe 1 martie, a III-a ediție a Festivalului concurs de interpretare pentru copii, „În lumea lui Creangă”.

Evenimentul, unic în țară, organizat de Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc, Cenaclul literar-umoristic „Țara de sus”, și Cenaclul „Nectarie” din Vama, a adunat un număr de 19 concurenți, elevi ai școlilor din orașul nostru cât și din unitățile de învățământ din comunele Vama, Vatra Moldoviței, Fundu Moldovei, Panaci și Valea Moldovei.

Potrivit primarului Mihăiță Negură, Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc a oferit un număr de 14 premii după cum urmează: premiul I în valoare de 250 lei, premiul II în valoare de 200 lei, premiul III în valoare de 150 lei, premiul special al juriului în valoare de 150 lei și alte 10 premii speciale în valoare de 100 lei, cât și trofeele și plachetele festivalului.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Premii oferite de Primăria Câmpulung Moldovenesc la Festivalul de interpretare pentru copii „În lumea lui Creangă” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*