Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

FOTO! Un sucevean s-a îmbrăcat în țigări de contrabandă și a încercat să treacă frontiera fraudulos. Ce avea în bagaje

Un sucevean a fost prins, miercuri după-amiază, de un echipaj al poliţiei de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Siret, în timp ce încerca să treacă fraudulos frontiera.

Bărbatul se afla în spatele tonetei destinată pentru controlul documentelor. Acesta intenţiona să evite controlul de frontieră pentru a intra fraudulos în ţară deoarece avea asupra sa produse accizabile peste plafonul vamal.

Bărbatul a fost condus la sediul sectorului unde a fost identificat ca fiind Ilie B., de 47 ani, domicilit pe raza judeţului Suceava.

În urma unui control amănunţit au fost descoperite în bagajele personale şi ascunse pe corp 250 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană şi doi litri băuturi spirtoase.

Întreaga cantitate de produse accizabile a fost ridicată în vederea confiscării iar persoana în cauză este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de trecere ilegală a fronteirei de stat şi contrabandă, iar la final urmează a se lua toate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Un sucevean s-a îmbrăcat în țigări de contrabandă și a încercat să treacă frontiera fraudulos. Ce avea în bagaje | Moldova24

Lăsați un comentariu

*