Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Femeia sfâșiată de câine lângă un bloc din Suceava, despăgubită de primărie

Femeia de 79 de ani care a fost sfâșiată de un câine, în fața unui bloc din municipiul Suceava, va fi despăgubită de Primăria Suceava.

Primarul municipiului Suceava și-a cerut scuze public femeii pentru incidentul teribil prin care a trecut și a precizat că municipalitatea va plăti cheltuielile de spitalizare, dar și medicamentele necesare pentru recuperarea sa. Câinele care a atacat-o pe femeie, dar și puii acestuia au fost ridicați de angajații Primăriei.

„Din păcate, acolo era o cățea care avea mai mulți pui, se pare că doamna iubea animalele, le dădea de mâncare, însă s-a întâmplat acel accident regretabil”, a spus Lungu în cadrul unei conferințe de presă.

Edilul susține că anul trecut au fost strânși de pe străzi 1.845 de caini, iar 11 dintre aceștia au fost revendicați și 525 adoptați, mare parte dintre ei ajungând în Germania. Tot anul trecut, 1.396 de maidanezi au fost eutanasiați sau au murit din motive medicale, iar 444 au fost sterilizați.

„Nu sunt niște cifre puse din burtă, sunt date oficiale de doctori veterinari care stau tot timpul acolo în adăpost”, a precizat Lungu.

Femeie cu răni grave, la spital, după ce a fost mușcată de un câine

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. rOBER says:

    DOAR CA IN SUCEAVA SUNT 12.000-15.000 DE CAINI VAGABONZI, E SI PERICULOS SA UMBLI NOAPTEA … MI S-A INTIMPLAT SA MA INTORC DIN DRUM CU BICICLETA LA POLICLINICA FUGARIT DE O HAITA DE CAINI, SAU SA MA DAU PESTE CAP — TOT CU BICILETA – FUGARIT DE CAINI LA MUZEUL DE ISTORIE – PE LA ARHIVE … SUNT UN REAL RISC SI PE UNII-I DOARE-N DOS PENTRU CA NU E O CHESTIA ASA PROFITABILA CA PAVELE DE LA SYMMETRICA PUSE CU 100 RON / M2 CIND TOATA LUMEA PUNE CU 40 RON/M2 , SAU VERSUS SAU OSCAR WILDE , PROBABIL D-AIA “MUNCIPIUL” ARE 3 HINGHERI, SI AIA PROBABIL II ARE CIND TREBUIE SA-I PREZINTE LUNGU PRESEI, IN REST NU-I VEDE NICI DRACU, SI MA FUGARESC CAINII PE STRADA, DE N-AM AER !

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Femeia sfâșiată de câine lângă un bloc din Suceava, despăgubită de primărie | Moldova24

Lăsați un comentariu

*