Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Noi măsuri pentru fluidizarea traficului pe Calea Unirii din Suceava. Vezi modificările!

Municipalitatea intenționează să facă o serie de modificări pentru fluidizarea traficului pe Calea Unirii din municipiul Suceava, până la sărbătorile pascale.

Potrivit viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, până la realizarea unui nou pod peste râul Suceava şi a unei rute ocolitoare aferente acestuia trebuie găsite soluții imediate.

„Există mai multe modificări propuse pe planșă dar cea mai importantă este aceea că banda I va fi doar pentru direcția înainte și va fi despărțită cu separatoare de banda a II-a în așa fel încât autoturismele care circulă spre “oraș” să nu fie nevoite să cedeze trecerea în sensul giratoriu (o bandă rapidă). Banda a II-a va fi, ca și până acum, pentru direcția înainte și la stânga. Accesul la Bazar se va face prin zona policlinicii Bethesda, creându-se o bandă nouă în zona unde stau taxiurile acum”, a precizat Harșovschi.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Acibotăriță, despre măsurile pentru fluidizarea traficului de la bazar: Reprezintă un favor pentru un mall, traficul este la fel de greoi ca înainte | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*