Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Suceveanca de la cel mai tare concurs de stil din România, mesaj plin de revoltă: Mii de miei vor fi furați de lângă mamele lor, vor plânge ca niște copilași atunci când le va fi zdrobit capul

Suceveanca Iulia Moroșanu, una dintre cele mai puternice concurente de la concursul de stil „Bravo, ai stil” este vegană. Ea a declarat în nenumărate rânduri că a ales acest stil de viață, în urmă cu șapte ani, din dragoste pentru animale și nu pentru a-și menține silueta.

Cu două luni înainte de Paște, Iulia a transmis un mesaj plin de revoltă pe Facebook, arătându-și compasiunea pentru mieii care vor fi sacrificați, potrivit tradiției, înainte de sărbători.

Nu mancanc nimic ce are ochi si mama. Si m-am saturat de desteptii care se apara spunand ca salata are si ea copii si viata. Vorbesc despre niste fiinte cu un sistem nervos si cu o constiinta, capabile sa iubeasca! Vorbim de niste fiinte foarte similare cu noi oamenii.. Eu nu sunt adepta predicilor agresive dar nu pot sa nu ma revolt cand vad cum vine pastele si mii de miei vor fi furati de langa mamele lor, vor plange ca niste copilasi atunci cand le va fi zdrobit capul sub un topor nemilos. Asadar, imi fac datoria fata de natura si fata de aceste fiinte si va rog nespus de mult, renuntati la aceste pofte murdare de sange! Iubiti natura! Iubiti animalele! Invatati-i pe copiii vostri compasiunea si nu ii legati la ochi atunci cand mananca o fiinta ucisa”, este mesajul Iuliei.

Tânăra are 27 de ani, este din Fălticeni, și are șanse reale să câștige marele premiu al concursului „Bravo, ai stil!”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceveanca de la cel mai tare concurs de stil din România, mesaj plin de revoltă: Mii de miei vor fi furați de lângă mamele lor, vor plânge ca niște copilași atunci când le va fi zdrobit capul | Moldova24

Lăsați un comentariu

*