Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Ion Lungu, despre topul realizat de turiștii străini, care au clasat Suceava printre cele mai frumoase orașe din România: Ne onorează acest clasament

Suceava se numără printre cele mai frumoase orașe din România, într-un top realizat de turiștii străini. Mai exact, este pe locul patru, după Sibiu, Timișoara și Brașov. Edilul Sucevei, Ion Lungu, susține că indiferent că nu este un clasament oficial, este un lucru important că Suceava ocupă un loc bun în acel clasament.

Suceava, în topul celor mai frumoase orașe din România. Ce loc ocupă în clasament

„Sigur că ne onorează acest clasament și chiar dacă nu sunt date oficiale, e un site care se ocupă de turism și face acest clasament, ne bucură că suntem acolo”, a spus primarul Ion Lungu.

Un site de călătorii străin recomadă turiștilor să viziteze România pentru că este o țară ”pitorească” și ”fascinantă”, indiferent dacă vor ca în vacanța lor să guste mâncare delicioasă, să meargă în drumeții pe munte, sau dacă vor să ajungă într- un loc cu diversitate culturală.

Jurnalistul a publicat articolul pe siteul the culturetrip.com.

El a realizat și un clasament al orașelor românești pe care el le consideră cele mai frumoase. Pe primul loc se află Sibiu, pe doi Timișoara, pe trei Brașov, pe patru Suceava, urmat de Cluj Napoca, Bușteni, Sighișoara, Constanța, Iași și Oradea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*