Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au făcut vizita în teren la Sala Polivalentă. Vezi ce recomandări au făcut!

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au făcut, luni, vizita în teren la locul în care ar urma să fie realizată Sala Polivalentă. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține că s-a încheiat un proces verbal între Primăria Suceava și Compania Națională de Investiții, iar în perioada următoare urmează ca CNI să scoată la licitație proiectul tehnic și studiul de fezabilitate.

De asemenea, Lungu a precizat că reprezentanții CNI au venit și cu o serie de recomadări.

Au venit cu recomandările necesare în ceea ce privește căile de acces, utilitățile necesare la Sala Polivalentă și aici trebuie să aducem gazul metan, energia electrică, apa și canalizarea. Avem prinse, în acest an, sume în buget pentru aceste proiecte de utilități, să stabilim exact traseele pe unde vin. Avem două variante: să ne legăm cu utilitățile de la cartierul ANL, avem exact proprietățile pe care l întâlnim în cale, și varianta a doua: pe iorcani 85, traseul este mai lung și costurile sunt mai mari”, a spus Lungu.

Sala va cuprinde  7500 de locuri. Investiția se va ridica  pe un teren de 12 hectare, situat la ieşirea din Suceava înspre Moara.

Sala Polivalentă de la Suceava va avea 7.500 de locuri

Primăria Suceava se îndatorează pe 10 ani pentru Sala Polivalentă


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*