Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Un pompier din Câmpulung Moldovenesc, cu talent de scriitor, a scos prima sa carte. „ Aici, prind viață personaje diabolice și înfiorătoare”

Meseria pompierilor militari este plină de încercări şi de situaţii limită. După fiecare tură de serviciu, fiecare salvator se „reîncarcă” atunci când ajunge în sânul familiei. Mulţi dintre ei au preocupări care îi deconectează de momentele de tensiune şi de concentrare din timpul intervenţiilor. Unii sunt muzicieni, alţii pictori sau chiar simpli pescari sportivi…

Plutonierul major Marius Teodor Ungureanu este subofiţer operativ principal în cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc. Militarul câmpulungean şi-a găsit liniştea… în scris. A visat dintotdeauna să scrie un roman şi a reuşit, după ani de muncă şi de clipe petrecute în faţa foilor albe, în căutarea unei muze inspiratoare.

Despre „Înger şi demon. Începuturi”, autorul însuşi ne provoacă: „Este un roman din genul „fantasy”, care îl duce pe cititor în diferite colțuri ale imaginației. O dragoste imposibilă, dar totuși dorită de cei care aleg să ducă acest război. Aici, prind viață personaje diabolice și înfiorătoare, într-o poveste plină de suspans, care îl va determina pe cititor să savureze cartea până la ultima pagină”.

„Îl felicităm pe colegul nostru şi îi dorim sănătate şi inspiraţie, pentru ca visul său de a scrie să nu aibă sfârşit”, susțin reprezentanții ISU Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*