Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Individ eliberat condiționat, arestat preventiv după ce s-a apucat din nou de furat

Un individ specializat în furturi, din comuna Frătăuții Noi, a fost arestat preventiv după ce s-a apucat de furat chiar în timp ce se afla în perioada de probațiune, fiind eliberat condiționat din detenție.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Vasile Grumeza pentru săvârşirea a trei infracțiuni de furt calificat.

La baza propunerii de arestare preventivă a stat şi faptul că inculpatul este cunoscut cu antecedente penale din fişa de cazier a acestuia, rezultând că a suferit numeroase condamnări pentru săvârşirea unor infracțiuni de furt, ultima condamnare fiind la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 6 luni închisoare precum și pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, aflându-se în detenţie în perioada 06.08.2012 – 21.09.2016 , fiind liberat condiţionat cu un rest de pedeapsă de 137 zile, săvârşind faptele din prezenta cauză în stare de recidivă”, susține procurorul Andrei Sebastian Bucșa.

Magistraţii Judecătoriei Rădăuți au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele său pentru o perioadă de 30 de zile.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individ eliberat condiționat, arestat preventiv după ce s-a apucat din nou de furat | Moldova24

Lăsați un comentariu

*