Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Monden! Decizie radicală. Ce vrea să facă o celebră cântăreață din Suceava de dragul iubitului

Suceveanca Otilia Bilionera a luat o decizie surprinzătoare cu privire la viitorul ei. Iar acest lucru, pare-se, este influențat de noul ei partener, cântărețul Sinan Akcil, turcul făcându-i o propunere pe care nu a putut să o refuze, potrivit SpyNews.

Astfel, susțin surse apropiate de Otilia, cântăreața a decis să accepte oferta pe care cel mai iubit artist turc al momentului i-a făcut-o. Și, pe lângă faptul că au intrat împreună în studio, urmând să înregistreze o melodie care se va dori hit, Otilia a început să urmeze cursuri de limbă turcă. De care, ne-a explicat sursa citată, va avea mare nevoie, cu atât mai mult cu cât își dorește, pare-se, să se stabilească, definitiv, în Turcia.

”Otilia își dorește să se mute în Turcia, acolo, de altfel, are cel mai mare succes. Oricum, în Turcia este și actualul ei iubit. Chiar dacă relația este la început, se pare că pasiunea dintre ei este mai mare decât credea lumea”, ne-a spus un apropiat de-al artistei.

Se iubește cu Sinan
Otilia pare să se îndrăgostească doar de turci, ultimele trei relații ale acesteia fiind cu bărbați din acea țară. Iar înainte de Sinan s-a iubit cu Angel, un multimilionar din Istanbul, bărbat care ar fi făcut orice pentru artista de la noi, dar care a fost părăsit pentru că devenise prea posesiv. Sinan Akcil este unul dintre artiștii turci care se bucură de un succes fantastic la el în țară. Cântărețul de 36 de ani a dat lovitura după ce, în 2009, s-a clasat al patrulea la Eurovision. El a ajuns în presa tabloidă după ce s-a iubit cu Alexandra Rodrigues, fosta iubită a lui Justin Bieber.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Monden! Decizie radicală. Ce vrea să facă o celebră cântăreață din Suceava de dragul iubitului | Moldova24

Lăsați un comentariu

*