Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO! Un șofer s-a ales cu mașina avariată din cauza zăpezii căzută de pe acoperiș

Un șofer din Suceava s-a ales cu mașina avariată din cauza căderii zăpezii de pe acoperișul unui bloc din zona Palatului Administrativ. El parcase mașina lângă trotuar, iar parbrizul autoturismului a fost spart. Imediat după ce s-a ales cu paguba, acesta și-a mutat mașina pe partea opusă a arterei de circulație.

Consiliul Județean Suceava a luat, marți, măsuri de prevenție față de eventuale incidente din cauza căderilor masive de zăpadă de pe acoperiș.

Astfel, în jurul Palatului Administrativ a fost restricționată o zona de protecție pentru ca nu se înregistra avarii ale autoturismelor și ca trecătorii să nu fie răniți.

„S-a luat această măsură pentru ca încălzirea bruscă a vremii duce la topirea zăpezii și căderea de pe acoperiș.Vrem să prevenim eventualele avarii ale mașinilor și rănirea sucevenilor”, a spus Florin Varvaroi, Șef Birou Administrativ din cadrul Consiliului Județean Suceava.

Îndepărtarea țurțurilor revine în sarcina proprietarilor imobilelor, aceștia fiind răspunzatori pentru eventualele evenimente neplăcute. Cu toate acestea, unde accesul la îndepărtarea lor este dificil sau clădirile sunt prea înalte, poate fi solicitată intervenția Inspectoratului pentru Situații de Urgență.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Un șofer s-a ales cu mașina avariată din cauza zăpezii căzută de pe acoperiș | Moldova24

Lăsați un comentariu

*