Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Un bărbat fără permis a încercat să-i păcălească pe polițiști când l-au oprit în trafic. Vezi ce a făcut!

Un bărbat de 36 de ani a fost oprit în trafic, luni seară, în comuna Frătăuții Noi, în apropierea intersecției cu DC „La Pichet”, de  o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești.

El conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, iar când polițiștii l-au oprit,  a coborât din mașină și  a declarat faptul că nu deține documentele asupra lui, comunicând polițiștilor datele de stare civilă ale unei alte persoane.

Ulterior, sub pretextul că dorește să caute documentele, conducătorul auto a urcat în autoturism și a plecat de la fața locului.

„În urma activităților operative întreprinse, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul a fost condus de un localnic de 36 de ani, care nu posedă permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,fals privind identitatea”, ce va fi soluționat procedural”, susțin reprezentanții Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un bărbat fără permis a încercat să-i păcălească pe polițiști când l-au oprit în trafic. Vezi ce a făcut! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*