Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Șofer băut, încătușat după ce a devenit recalcitrant cu polițiștii când l-au oprit în trafic

Un șofer care s-a urcat băut la volan a fost încătușat de polițiști după ce a devenit recalcitrant cu aceștia. Un echipaj de poliție a efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, vineri seară, pe strada Protopop Ionel Maloș din orașul Vicovu de Sus, însă conducătorul auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea, blocarea și oprirea acestuia.

La volanul autoturismului, polițiștii l-au identificat pe un localnic de 49 de ani, Vasile Cozma, care emana halenă alcoolică și care, în prezența membrilor familiei sale sosiți la fața locului, a devenit recalcitrant, motiv pentru care, s-a procedat la încătuşarea acestuia.

Ulterior, conducătorului auto i s-a solicitat să se supună testului cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, după care, a fost condus la spital, unde, în prezența medicului de gardă, a refuzat și prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru refuzul recoltării probelor biologice de sânge, conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, 11.02.2017 să fie prezentat procurorului de serviciu în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Șofer băut, încătușat după ce a devenit recalcitrant cu polițiștii când l-au oprit în trafic | Moldova24
  2. Individ arestat după ce a lovit cu capul în figură un polițist | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*