Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Liderul PMP Suceava, dat afară de Băsescu. Cine a preluat conducerea!

Liderul Partidului Mișcarea Populară (PMP) Suceava, Corneliu Popovici, a fost dat afară de la șefia organizației județene. Președintele PMP, Traian Băsescu, a decis înlăturarea acestuia din funcție și numirea ca interimar a deputatului Eugen Tomac, care este și prim-vicepreședinte al formațiunii politice.

Măsura a fost luată ca urmare a faptului că organizația de la Suceava nu a trecut pragul de 5% la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

„Au fost schimbati 19 presedinti de organizatii si numiti presedinti interimari, totul in functie de rezultat. Avand in vedere ca partidul a fost nou – e un partid care a participat prima data la alegeri legislative – pragul de mentinere a conducerii a fost 5%, adica pragul dat in legislatia electorala. Toti presedintii de la organizatiile care au obtinut sub 5% au fost schimbati astazi. In foarte multe organizatii am trimis parlamentari care sa preia organizatia, nu ca sa ramana acolo, ci ca sa organizeze alegerile. Presedintii care azi predau functia catre interimari au la randu-le dreptul sa candideze”, a declarat Traian Basescu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Liderul PMP Suceava, dat afară de Băsescu. Cine a preluat conducerea! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*