Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Reprezentanții Ambasadei Republicii Populare Chineze în România, interesați de festivalurile din Bucovina

Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, a avut o întrevedere, vineri, cu reprezentanții Ambasadei Republicii Populare Chineze în România, Yan Jianwu, consilier cultural și Lu Yuxun, atașat al Ambasadei Chinei la București și consilierul ES domnului Ambasador.

Aceștia se află în județul Suceava cu ocazia organizării Festivalul Lampioanelor de către Casa Româno-Chineză Suceava, eveniment ce marchează sfârșitul Anului Nou Chinezesc.

Harasim a declarat că discuțiile s-au axat pe promovarea turismului, chinezii fiind interesați de tradițiile noastre, de festivaluri, dar și alte manifestări culturale.

 

„Ei vor să vină cu turiști în România, la noi, și vor să obțină vizele un pic mai ușor. Tocmai de aceea le-am recomandat să facă adrese la minister pentru urgentarea procedurii”, a declarat prefectul Constantin Harasim.

Reprezentanții Ambasadei Republicii Populare Chineze în România au avut întrevederi și cu conducerile Primăriei Suceava și a Consiliului Județean.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Reprezentanții Ambasadei Republicii Populare Chineze în România, interesați de festivalurile din Bucovina | Moldova24

Lăsați un comentariu

*