Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

I-au spus că nora sa este în pericol și i-au cerut 3.500 de euro pentru a-i salva viața. Ce se întâmplă acum cu indivizii care au pus totul la cale

Patru indivizi au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni după ce au înșelat o femeie cu 1.000 de euro prin metoda Accidentul, spunându-i că nora sa este în pericol și are nevoie urgentă de o operație pentru a-i fi salvată viața.

Giorgian Nedelcu este cercetat pentru infracţiunea de înşelăciune, iar Mihai Alin Melinte, Mihai Simion și Romeo Constantin Chelaru  pentru complicitate la infracţiunea de înşelăciune.

Potrivit procurorilor, la data de 12 septembrie 2015, în baza unei înţelegeri prealabile, în timp ce se afla în stare de detenţie, inculpatul Nedelcu Giorgian a contactat o persoană de sex feminin pe care, folosind metoda „accidentul”, a indus-o în eroare susţinând în mod nereal că nora sa a suferit leziuni traumatice în urma unui accident rutier şi operaţia chirurgicală costă 3500 euro, determinând-o să-i remită suma de 1000 euro, banii ajungând la inculpat cu ajutorul complicilor Melinte Mihai-Alin, Simion Mihai şi Chelaru Romeo-Constantin.

„Precizăm că trimiterea în judecată a unei persoane este o etapă a procesului penal reglementată de codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susține procurorul Marinel Ionuț Șincari.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. I-au spus că nora sa este în pericol și i-au cerut 3.500 de euro pentru a-i salva viața. Ce se întâmplă acum cu indivizii care au pus totul la cale | Moldova24

Lăsați un comentariu

*