Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Tranzacție uriașă! O firmă din Suceava a cumpărat sediul unei importante companii producătoare de vinuri

O firmă din județul Suceava a cumpărat sediul unei companii producătoare de vinuri pentru suma de 1,8 milioane de euro.

Este vorba despre firma Daily Group SRL din Suceava, care a cumpărat sediul Vinia SA, o companie producătoare de vinuri din Iași. În clădirea de pe bulevardul Metalurgiei se fac birouri. Societatea suceveană a cumpărat imobilul în urma unei licitaţii organizate de Casa de Insolvenţă Transilvania, cu suma de 10,2 milioane de lei, adică 1,8 milioane de euro.

Imobilul are 3 niveluri, având fiecare câte o suprafaţa utilă de 220 metri pătraţi, dar și o  curte interioară în suprafata de 2.064 mp.

Totodată, firma din Suceava a mai achiziţionat magazii, hale de producţie vin, rampe de acces, rezevoare etc. Suprafaţa totală de teren a proprietăţii este de 36.075 metri pătraţi. Pentru construcţii, Daily Group a plătit 521.259 euro, iar pentru teren s-a achitat suma de 1.338.390 euro.

Daily Group SRL are ca domeniu de activitate comerţul cu produse alimentare, băuturi şi tutun. Firma este cunoscută în zonă deoarece distribuie automate de cafea și este administrată de Ioan Pavel. În Top Forbes 500 a celor mai puternice companii din România, aceasta se află pe poziţia 222, cu o cifră de afaceri de 29 de milioane de lei şi un profit net de 8 milioane de lei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tranzacție uriașă! O firmă din Suceava a cumpărat sediul unei importante companii producătoare de vinuri | Moldova24

Lăsați un comentariu

*