Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO! Monden! Un celebru regizor sucevean s-a căsătorit. Vezi cine este aleasa inimii sale!

Foto: Facebook

Un celebru regizor sucevean s-a căsătorit după aproape doi ani de relație cu o frumoasă actriță din Turcia. Este vorba despre regizorul filmului horror „Be my Cat: A Film for Anne”, Adrian Țofei, care s-a căsătorit în Ankara cu actrița din seriaelel turcești, Duru Yücel.

La nuntă, mireasa a etalat un zâmbet spectaculos și a avut o apariție de vis, într-o rochie albă, lungă, cu o trenă superbă. Nici Adrian nu s-a lăsat mai prejos, a purtat un costum negru, elegant și un papion roșu, asortat cu trandafirii din buchetul miresei.

Cei doi s-au cunoscut în 2015, la Istanbul, la Festivalul Internațional de Film din Bosfor, unde Adrian a făcut parte din juriu, iar Duru era coordonatorul acestui juriu.

Deși sunt de religii diferite, Adrian fiind creștin ortodox, iar Duru de religie musulmană, cei doi  nu sunt adepții religiilor instituţionalizate.

Adrian Tofei s-a născut în Rădăuți pe 20 iulie 1987. A studiat actorie, metoda lui Ion Cojar, cu Mircea Gheorghiu în cadrul Universității Dunărea de Jos și și-a luat masterul în actorie la Universitatea Spiru Haret.

Foto: Facebook

A apărut în mai multe piese de teatru, fiind și regizorul unora dintre ele. Cea mai cunoscută este “Monstrul”,  one-man-show pentru care a scris și scenariul, potrivit Cinemagia.ro. Pasiunea pentru cinema l-a făcut să scrie, regizeze și să joace în lungmetrajul Be My Cat: A Film for Anne, primul horror found footage românesc.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Monden! Un celebru regizor sucevean s-a căsătorit. Vezi cine este aleasa inimii sale! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*