Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Individ pus sub control judiciar după ce a amenințat doi polițiști cu o bâtă

Un bărbat din comuna Vama a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Potrivit anchetatorilor, la data de 03 februarie 2017, printr-un apel la SNUAU 112, s-a sesizat faptul că Baltag N. transportă material lemnos fără a deţine documente legale de însoţire, motiv pentru care la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie format din doi agenţi de poliţie din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama, în localitatea Vama, pe str. 22 Decembrie.

Polițiștii l-au găsit acolo pe Baltag N., care, împreună cu R.I.P., descărcau butuci din căruţă, aruncându-i în curtea adiacentă drumului pe care se aflau. Agenţii de poliţie au încercat legitimarea celor doi, însă Baltag N. a refuzat să prezinte actele de identitate, având o atitudine recalcitrantă faţă de agenţii de poliţie.

În continuare, agenţii de poliţie au încercat să-l conducă la secţia de poliţie, în vederea identificării, însă Baltag N. a refuzat să-i însoţească pe poliţişti, i-a ameninţat în mod repetat pe aceştia cu acte de violenţă, după care s-a îndreptat spre atelajul hipo de unde a luat o bâtă din lemn cu lungimea de circa 2 metri, îndreptându-se în mod ameninţător înspre cei doi agenţi de poliţie, cu intenţia vădită de a-i lovi, ameninţându-i cu moartea.

Individul a fost imobilizat şi încătuşat de către cei doi agenţi de poliţie, fiind ulterior condus la Secţia de poliţie Vama.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individ pus sub control judiciar după ce a amenințat doi polițiști cu o bâtă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*