Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Ambulanță folosită pe post de taxi. Un bărbat merge de două ori pe zi la spital, ca la hotel

Un bărbat care își face veacul pe străzile din Rădăuți a ajuns să folosească ambulanța pe post de taxi, iar spitalul Rădăuți ca pe hotel.

Individul este un împătimit al băuturilor alcoolice, iar de două ori pe zi se trântește efectiv în mijlocul străzii, așteptând ca trecătorii să sune la 112 și să cheme ambulanța. Lucru care se și întâmplă de cele mai multe ori pentru că atunci când îl văd la pământ oamenii se gândesc la ce e mai rău și sună la salvare.

Potrivit directorului Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi, bărbatul nu suferă de nicio afecțiune cu excepția faptului că este alcoolic.

La Rădăuți este un “client” care vine și de 2 ori pe zi cu Ambulanta la Spital… bineînțeles, după ce a constatat ca dacă se trântește in mijlocul străzii cineva suna la 112.. nu are nicio altă afecțiune decât alcoolul! Ceea ce e mai grav e ca după ce ajunge, e transferat conform procedurilor către o sectie cu “internare de zi” unde, după ce mănâncă și doarme.. iese în stradă …. și o ia de la capăt! Iar conform acelorași proceduri spitalul plătește … transport Ambulanta, cazare, masa, curățenia care trebuie făcută după el.. pentru că, bineînțeles, că nu are asigurare medicală (neavând niciun serviciu), dar bani de băutura are… din mila trecătorilor”, a precizat Traian Andronachi.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ambulanță folosită pe post de taxi. Un bărbat merge de două ori pe zi la spital, ca la hotel | Moldova24

Lăsați un comentariu

*