Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Doi bărbați au încercat să iasă din țară cu un Mercedes. Ce ascundeau în microbuz

Doi bărbați au încercat să iasă din țara noastră prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret cu un microbuz marca Mercedes.

Cei  doi cetăţeni ucraineni, K. Vasyl, de 19 ani, conducător auto şi S. Georgii, în vârstă de 41 de ani, în calitate de pasager au vrut să iasă din țară joi, 2 februarie.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a constatat că în compartimentul marfă al microbuzului, cei doi bărbați transportau mai multe piese auto.

Existând suspiciuni cu privire la proveniența pieselor auto, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare ocazie cu care s-a constatat faptul că acestea provin de la un microbuz căutat de către autorităţile din Italia, din data de 20.01.2017.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar cele 35 de piese auto au fost ridicate în vederea confiscării.

Totodată, s-a luat măsura indisponibilizării microbuzului marca Mercedes folosit la transportul pieselor auto, în vederea continuării cercetărilor.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi bărbați au încercat să iasă din țară cu un Mercedes. Ce ascundeau în microbuz | Moldova24

Lăsați un comentariu

*