Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Trafic rutier îngreunat pe strada Vasile Bumbac. Începe demolarea Complexului hotelier Gloria

hotel gloria suceavaUnul dintre obiectivele care s-au aflat în patronajul Regiei Protocolului de Stat, complexul hotelier Gloria, va fi demolat. Acesta a fost cumpărat în 2016, de asocierea dintre oamenii de afaceri Nicolae Troașe, director general la SC Calcarul Pojorâta și Vasile Armean, patronul renumitei fabrici de înghețată Betty Ice cu suma de circa 2,4 milioane de euro.

RAPPS a încercat în câteva rânduri să scoată la vânzare Complexul Hotelier Gloria, dar fără sorți de izbândă. Construcţia scoasă la vânzare avea demisol, parter şi două etaje cu o suprafaţă construită de 1.193 mp, iar două anexe ale complexului au 84 mp, respectiv 406 mp. Terenul pe care se află imobilul are o suprafaţă de 5.012 mp.

Cele două imobile se află în apropierea Palatului Administrativ din centrul municipiului reședință de județ. Potrivit viceprimarului Sucevei, Lucian Harșovschi, traficul rutier va fi îngreunat pe strada Vasile Bumbac, unde se află hotelul și restaurantul Gloria, dat fiind faptul că pentru demolare va fi adus un utilaj utilaj agabaritic.

Deocamdată nu a fost avansată nicio posibilă investiție de va fi ridicată pe locul unde se află complexul Hotelier. Primăria a eliberat autorizația de demolare iar lucrările ar putea dura circa 3 luni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*