Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Primăria Suceava va primi înapoi cele peste opt milioane de lei pe care le-a restituit la Ministerul Dezvoltării, anul trecut

Primăria municipiului Suceava va primi înapoi cele peste opt milioane de lei pe care le-a restituit la Ministerul Dezvoltării, anul trecut. Anunțul a fost făcut, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Edilul susține că a fost prezent la mai multe ministere pentru a discuta despre proiectele în derulare ale municipiului Suceava sau cele care urmează să fie inițiate.

„Am fost la Ministerul Dezvoltării, unde am avut mai multe discuții și am fost asigurat că, cel târziu în luna aprilie, vom primi banii pe care noi i-am risipit la sfârșitul anului pentru că nu am reușit să îi cheltuim, suma de 8.300.000 de lei”, a declarat Ion Lungu.

Pe PNDL în anul 2017, susține Lungu, se va moderniza strada Vasile Bumbac, de la magazinul Bucovina până la Consiliul Județean. De asemenea, de la Ministerul Fondurilor Europene, Lungu a primit asigurări că va primi bani pentru reparațiile la rețelele de termoficare pe fonduri europene.

La Ministerul Culturii, a discutat despre organizarea Festivalului Internațional de Teatru “Matei Vişniec”, la Suceava, în această vară.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Primăria Suceava va primi înapoi cele peste opt milioane de lei pe care le-a restituit la Ministerul Dezvoltării, anul trecut | Moldova24

Lăsați un comentariu

*