Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Un bărbat a murit după ce locuința i-a fost cuprinsă de un incendiu

Un bărbat, în vârstă de 84 de ani, din satul Răuțeni, comuna Zamostea, a murit, luni, după ce un incendiu i-a cuprins locuința.

Bătrânul a încercat să iasă din locuință, dar, cel mai probabil, s-a intoxicat cu fum și nu a mai reușit să scape cu viață.

Ioan Ciubotaru locuia cu fiul său, dar acesta nu era în locuință în momentul producerii incendiului.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi, în interiorul locuinţei, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie. Persoanele aflate la faţa locului au declarat salvatorilor că în interior s-ar putea afla proprietarul, în vârstă de 85 de ani. Din nefericire, presupunerile vecinilor s-au confirmat. Odată cu localizarea flăcărilor, pompierii militari au pătruns în casă şi au extras din interiorul unei camere trupul neînsufleţit al bărbatului. Incendiul a fost lichidat la ora 10:40. Au ars planşeul încăperii şi astereala casei pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi. Au mai ars obiecte de mobilier, materiale textile şi bunuri casnice. S-au degradat pereţii locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din soba cu acumulare de căldură”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*