Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Mai multe structuri nevoite să elibereze spațiile pe care le-au închiriat în clădirea Curții de Conturi

Curtea de Conturi Suceava a dat ultimatum mai multor structuri care aveau contract de închiriere în sediul pe care îl deține ca proprietar din apropierea Liceului de Artă „Ciprian Porumbescu” din municipiul reședință de județ.

Este vorba de Direcția Generală Anticorupție-Biroul Teritorial Anticorupție pentru județul Suceava, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane-Centrul Regional Suceava, Avocatul Poporului-Biroul Teritorial Suceava și Agenția Națională Antidrog -Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al județului Suceava, Autoritate Electorală Permanentă Suceava care aveau un contract de cedare spații în imobilul Curții de Conturi până la 31 decembrie 2016.

Toate aceste structuri, două dintre acestea fiind în subordinea Ministerului Administrației și Internelor, trebuie să își caute spații pentru desfășurarea activității.

Deocamdată doar Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane-Centrul Regional Suceava, Avocatul Poporului-Biroul Teritorial Suceava, au reușit să găsească spații, celelalte structuri fiind în continuare în căutare.

Potrivit unor surse, Curtea de Conturi a cerut eliberarea birourilor pe motiv că își mărește organigrama și nu are unde să își desfășoare activitatea angajații. Nu trebuie omis nici faptul că de la sfârșitul anului trecut, Curtea de Conturi și-a dat jos de pe fațadă toată sticla de la balcoane și a căpătat altă fațadă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*