Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Mandatele administratorilor provizorii de la Aeroport, prelungite cu două luni

Cei doi administratori provizorii ai RA Aeroportul SA Salcea-Suceava ar putea avea contractele de mandat prelungite cu încă 2 luni, dar nu mai mult de această perioadă. Un proiect de hotărâre în acest sens se află pe baza deliberativului județean în ședința de săptămâna viitoare.

Potrivit proiectului, se prelungește durata contractului încheiat între CJ și Eugen Țurcanu și CJ și Constantin Matei Pintilie, până la numirea noilor administratori în urma finalizării procedurilor de selecție a candidaților în Consiliul de Administrație, dar nu mai mult de 2 luni, respectiv până la data de 1 aprilie 2017.

Actele adiționale se semnează de către președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, după ce va primi girul aleșilor județului. Cei doi au fost desemnați începând cu data de 1.10.2016 ca administratori provizorii –reprezentanți din partea autorității publice tutelare în Consiliul de Administrație al regiei.

Mandatul administratorilor provizorii a fost încredințat până la finalizarea procedurilor de selecție în CA și numirea de noi administratori ,dar nu mai mult de 4 luni de la data la care au fost desemnați,respectiv până la data 1.02.2017.

„În vederea asigurării cadrului necesar pentru desfășurarea activității Regiei Autonome Aeroportul Ștefan cel Mare, precum și obligativitatea autorității publice tutelare de asigurare a managementului regiei, se impunse prelungirea mandatelor de administratori desemnați la sfârșitul anului trecut”, susține vicepreședintele CJ, Viorel Serendeciuc, în expunerea de motive.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*