Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Tariful pentru taxiuri ar putea fi majorat. Vezi cât!

Tariful pentru plimbarea cu taxiuri ar putea fi majorat. O propunere în acest sens se va afla pe masa Consiliului Local, în ședința de joi, proiectul fiind inițiat de primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi.

În prezent, prețul maxim este de 1,8 lei pe kilometru, iar în proiectul de hotărâre se arată că acesta va fi majorat până la 2,5 lei/km (TVA-ul este inclus).

 

„Mai mult, trebuie luate măsuri care să încurajeze achiziția de autovehicule electrice nepoluante de către transportatorii care sunt autorizați să practice serviciul de transport în regim de taxi. De asemenea, un transportator și o asociație a taximetriștilor au solicitat modificarea tarifului maximal pentru transportul în regim de taxi sau stabilirea unui nou tarif”, se arată în expunerea de motive.

Dispeceratele de taxi vor primi amenzi de la 500 la 1000 de lei, dacă nu respectă obligația de a depune graficul lunar de prezență a taxiurilor în trafic la Primăria municipiului Suceava în prima zi a fiecărei luni sau pentru neprezentarea graficului de prezență a taxiurilor în trafic solicitat la efectuarea activității de control.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tariful pentru taxiuri ar putea fi majorat. Vezi cât! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*