Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Trei minori căutați de zeci de polițiști. Unde au fost găsiți

Zeci de polițiști s-au mobilizat pentru găsirea a trei minori cu vârste între 13 și 15 ani. Lucrătorii din cadrul Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență Suceava au anunțat Poliția cu privire la faptul că un minor de 14 ani, din orașul Solca, a plecat din centru şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că dintr-un alt centru de plasament din Solca lipsesc şi alţi doi minori de 13 şi 15 ani.

De îndată au fost constituite echipe complexe de poliţişti, totodată fiind intensificate activităţile investigative pentru stabilirea locaţiilor în care ar putea fi copiii şi identificarea lor.

La data de 20 ianuarie 2017, ora 15.00 polițiștii din cadrul Secției de poliție Burdujeni au efectuat verificări și controale în zona de competență, respectiv str. Calea Unirii , în zona canalelor de termoficare din imediata apropiere a Complexului Comercial Bazar unde i-au identificat pe toţi cei trei minori, atât minorul de 14 ani, cât şi ceilalţi de 15 ani şi 13 ani, ambii din orașul Solca, care la data de 17 ianuarie 2017, ora 08.20, au părăsit voluntar Centrul de Plasament din orașul Solca.
În ultima săptămână, poliţiştii au reuşit să identifice 10 astfel de copii şi să îi salveze înainte de a fi prea târziu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Trei minori căutați de zeci de polițiști. Unde au fost găsiți | Moldova24

Lăsați un comentariu

*