Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Iaz câștigat în instanță de o primărie din Suceava, după cinci ani de procese

O primărie din județul Suceava a câștigat un iaz din localitate după cinci ani de procese în instanță. Este vorba despre Primăria Forăști, care a câștigat definitiv procesul în instanță privind revendicarea iazului proprietate privată a comunei. Procesul a fost intentat Primăriei Forăști de către familia Victor Hârgău din aceeași localitate.

Familia Hârgău a socotit că terenul aparține familiei sale. De-a lungul termenelor de judecată au fost făcute și depuse expertize peste expertize, au fost audiați martori de ambele părți aflate în litigiu dar a fost făcută și cercetare locală.

În urma tuturor probelor administrate Consiliul Local Forăști a câștigat procesul. Iazul prezintă interes local, anterior deschiderii procesului a fost concesionat unor societăți comerciale pentru desfășurarea de activități specifice.

Iazul s-a aflat în litigiu, iar contractele de concesiune au fost reziliate. Primăria comunei, însă, prin conducerea acesteia, se gândește să ceară daune familiei Hârgău dat fiind faptul că a a avut de pierdut în toată această perioadă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*