Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Șofer condamnat după ce a încercat să mituiască un polițist cu 100 lei

Un șofer sucevean, care a încercat să mituiască un polițist, cu 100 lei, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Suceava la 1o luni și 20 de zile de închisoare cu suspendare, fiind găsit vinovat de comiterea infracțiunii de dare de mită.

Gheorghe Mandache trebuie să rămână sub supraveghere  de 2  ani și  are obligația să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate și  va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei oraşului Fălticeni sau Primăriei oraşului Liteni.

Gheorghe Mandache a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, la începutul lunii septembrie 2016. Pe 7 martie 2016, el a oferit unui lucrător de poliţie suma de 100 lei în legătură cu îndeplinirea sau neîndeplinirea unui act ce intră în îndatoririle sale de serviciu sau în legătură cu îndeplinirea unui act contrar acestor îndatoriri.  Astfel, fiind identificat cu un vehicul încărcat cu material lemnos şi invitat la sediul Secţiei nr. 9 de Poliţie Rurală Moara pentru verificarea documentelor, Mandache  a oferit suma de bani menţionată anterior pentru ca lucrătorul de poliţie să-şi îndeplinească cu toleranţă atribuţiile de serviciu şi pentru a i se efectua controlul documentelor într-un termen scurt, precum şi pentru a nu fi sancţionat pentru eventuale nereguli ce puteau fi depistate în legătură transportul efectuat.

A încercat să mituiască un polițist cu 100 lei. Procurorii l-au trimis în judecată


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Șofer condamnat după ce a încercat să mituiască un polițist cu 100 lei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*