Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Revoltă pe Facebook a fostului comandant al Centrului Militar Județean Suceava: Suntem un popor masochist

Fostul comandant al Centrului Militar Județean Suceava, col în rezervă Viorel Mihăiescu

Fostul comandant al Centrului Militar Județean Suceava, col în rezervă Viorel Mihăiescu

Fostul comandant al Centrului Militar Județean Suceava, col în rezervă Viorel Mihăescu, susține într-o postare pe facebook că românii sunt un popor masochist. El și-a justificat afirmația prin faptul că după ce timp de 10 ani, România a fost vândută Fondului Monetar Internațional și Băncii Mondiale, după ce justiția și serviciile au fost aservite guvernelor Băsescu-Boc, este, în opinia sa, pentru prima dată când după 27 de ani un partid vine cu un obiective concrete.

Mihăescu susține că îl loc ca PSD să fie lăsat să-și facă treaba, ies in față cei care care pot fi manipulați foarte ușor de către corporații, de servicii străine și de forțe care nu au dorit binele românilor și ale României. Aceștia mai sunt „manipulați de către cei care vor guvernul lor”.

„Suntem un popor masochist !!! Timp de peste 10 ani am fost îngenunchiați și vânduți FMI și BM, s-au tăiat pensiile și salariile, sute de spitale și școli au fost închise, s-a furat ca în codru, justiția și serviciile au fost aservite guvernelor Băsescu-Boc și NIMENI nu a ieșit în stradă ! 20 de milioane de români am stat în “poziția giocelului”! Mentionez ca nu sunt nici macar simpatizant PSD ! Dar, este pentru prima oara in 27 de ani, cand un guvern vine cu un program coerent, etapizat pe ani, luni, zile, ore si minute, cu obiective si responsabilitati concrete! in loc sa fie lasati sa-si faca treaba, sunt “faultati” din toate pozitiile, iar cei care pe 11 decembrie 2016 nu au iesit la vot, ies azi in strada! Suntem manipulati ora de ora de catre cei care vor “guvernul lor”, de catre cei care, la randul lor, sunt manipulati de servicii straine, de corporatii, de forte care niciodata nu au dorit binele Romaniei si romanilor ! Ne meritam soarta cu varf si indesat !!!”, susține Mihăescu.


Loading...

loading...

4 Comentarii

  1. ioanides says:

    Domule colonel, oamenii nu ies in strada impotriva programului “coerent, etapizat pe ani,luni, zile ….”ci pentru modul golanesc in care se incearca o masura neprevazuta in program, si anume, nu numai eliberarea detinutilor din puscariile supraaglomerate (lucru de inteles pana la un punct) ci si gratierea celor care au fost pedepsiti cu suspendare si care nu pot elibera efectiv locuri din celule si,mai ales,gratierea celor care au dosare penale si sunt in instantele de judecata cu posibilitatea de a fi achitati, deci gratierea unui nevinovat, lucruri lipsite de sens.

    Răspunde
  2. dorin says:

    Domnul doreste probabil un post caldut de parlamentar si pregateste terenul……bravo domnule fost comandant , indrazniti sa credeti!

    Răspunde
  3. fripturescu says:

    Domnule…militar in rezerva, ai voie sa faci politica? Poate te-ai molipsit de la gen. tot in rezerva ABRAHAM care isi face veacul pe la televiziunile HOTILOR!!!!! Mai bine stati la locurile voastre!!!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Revoltă pe Facebook a fostului comandant al Centrului Militar Județean Suceava: Suntem un popor masochist | Moldova24

Lăsați un comentariu

*