Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Noii șefi de secții și laborator din Spitalul Județean, validați în funcții de Consiliul Județean

Consiliul Județean Suceava a aprobat, la ultima ședință extraordinară a anului trecut, proiectul de hotărâre privind validarea rezultatelor concursului de ocupare a unor funcții de conducere vacante de șef secție și șef laborator din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

Potrivit expunerii de motive, în perioada 7-12 decembrie, la sediul Spitalului Județean de Urgență „Sf.Ioan cel Nou” din Suceava s-a desfășurat concursul de ocupare a unor funcții de conducere vacante de șef secție și șef laborator din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

În ce privește secțiile de spital care avea vacante posturile de șef secție sunt Medicină internă, Nefrologie, Gastroenterologie, Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, Neonatologie, Reumatologie, Neurologie, Boli Infecțioase, Pneumotologie, Ortopedie-Traumatologie, Urologie, Ortopedie și Chirurgie Infantilă, O.R.L., Oftalmologie, Chirurgie Generală, ATI,Obstretrică-Ginecologie și șef Laborator Radiologie și Imagistică medicală.

Condițiile de participare la concurs au fost aprobate printr-o dispoziție a președintelui CJ, iar componența comisiilor de concurs a fost stabilită prin Hotărârea Consiliului Județean nr 233/2016.
Deși, au fost scoase la concurs 18 funcții, doar 17 au fost ocupate, singura rămasă vacantă fiind cea de la Secția Obstretrică-Ginecologie. Candidatul,dr. Cristian Irimie, nu s-a prezentat la susținerea probei practice ca urmare a unei probleme de sănătate. Această probă care totaliza 50 de puncte era proba eliminatorie. Ca urmare a acestui fapt, funcția de medic șef secție a rămas vacantă. Celelalte posturi scoase la concurs au fost ocupate.

s

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Noii șefi de secții și laborator din Spitalul Județean, validați în funcții de Consiliul Județean | Moldova24

Lăsați un comentariu

*