Marti 21 Septembrie 2021, Actualizat acum 263 zile 12:00 am

 

Un bărbat și-a cumpărat o mașină, iar după un timp s-a trezit cu poliția la ușă. Vezi ce s-a întâmplat!

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Suceava și-a cumpărat un autoturism, iar după un timp s-a trezit cu poliția la ușă. Omul și-a parcat mașina pe strada Humorului din comuna Șcheia, iar oamenii legii au constatat că resperctivul autoturism face obiectul unui dosar penal aflat în lucru la Poliția municipiului Fălticeni, având ca obiect infracţiunea de „abuz de încredere”.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat pe strada Humorului din comuna Şcheia, autoturismul în cauză, iar în urma interogării bazei de date s-a stabilit faptul că, numărul de înmatriculare de România a fost atribuit unui alt autoturism, vehiculul nu este înmatriculat în țară, ci în străinătate. Cu ocazia verificărilor, a fost identificat și deţinătorul autoturismului, un bărbat de 31 de ani din municipiul Suceava, persoană care a declarat faptul că, a achiziționat autoturismul, acesta fiind cumpărător de bună credinţă. În cauză s-a dispus măsura ridicării autoturismului în vederea continuării cercetărilor și stabilirea împrejurărilor comiterii faptei”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Ciuhan says:

    Nu este prea clar de ce masina avea numar de romania->de ce era pus de la alta masina, cand masina era de fap inmatriculata undeva …

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un bărbat și-a cumpărat o mașină, iar după un timp s-a trezit cu poliția la ușă. Vezi ce s-a întâmplat! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*