Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Primăria Suceava a mai alocat un milion lei către Thermonet. Edilul dă asigurări că sucevenii vor avea căldură și apă caldă toată iarna

Primăria municipiului Suceava  a mai alocat un milion de lei, săptămâna aceasta, către Thermonet pentru a asigura în continuare căldura și apa caldă sucevenilor. Potrivit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, în prezent, la Bioenergy se funcționează cu un cazan pe lemn și trei cazane pe gaz metan.

Centrala este bună este performantă, dar gazul metan este mult mai scump”, a spus Lungu, care a ținut să-i asigure pe locuitorii racordați la sistemul centralizat de încălzire că vor avea căldură și apă caldă în locuințe, în această iarnă.

Edilul Sucevei susține că regretă apariția avariei, de săptămâna trecură, care a lăsat mii de locuințe fără căldură și apă caldă și a adăugat că se fac demersuri pentru reabilitarea rețelei de transport și distribușie astfel încât să nu mai existe astfel de probleme.

Mai avem nevoie de niște fonduri pentru a finaliza reabilitarea rețelei de transport și distribuție. Aceste fonduri vor veni de la Ministerul Fondurilor Europene pe proiecte de  mare infrastructură, dar din păcate nu prea merg lucrurile acolo, o să mai merg la București, să vedem, să insistăm, să promovăm acele investiții, să realizăm finalizarea rețelei de transport- distribuție”, a declarat Lungu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*