Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

A fost reluată furnizarea căldurii și a apei calde în municipiul Suceava

avarie calduraViceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că în municipiul reședință de județ s-a reluat furnizarea căldurii și a apei calde. El a spus că  avaria la care s-a lucrat joi a fost remediată și a început reumplerea sistemului de transport cu apă.

Reamintim că mai mult de jumătate din consumatorii racordați la sistemul centralizat de încălzire al municipiului Suceava au rămas fără căldură și apă caldă din cauza unei avarii produsă la magistrala II de distribuție a agentului termic.

like-facebookFurnizarea căldurii şi apei calde a fost oprită, joi, aproape în tot municipiul Suceava, cu excepţia cartierului Burdujeni, ca urmare a unei avarii grave la magistrala II de termoficare, care alimentează cartierele Centru, Zamca, George Enescu, Obcini şi Areni.

Peste  11.000 de locuinţe racordate la sistemul centralizat de termoficare, prin intermediul a 39 de puncte termice, sunt afectate de oprirea temporară a căldurii şi apei calde. Pentru remedierea avariei, furnizorul de servicii de termoficare, Thermonet, a luat decizia de a opri temporar alimentarea consumatorilor din oraş cu energie termică, pentru a goli conducta principală, de pe Calea Unirii, unde au fost depistate pierderi semnificative.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*