Joi 23 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

La 30 de ani, s-a ales cu șase dosare penale pe numele său. Pentru ce l-au reținut polițiștii

retinutUn bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, a fost reținut de polițiștii suceveni, pe numele lui Florin Marius Pleșca fiind nu mai puțin de șase dosare penale.

Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, la 30 decembrie 2016, ora 05.30, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală 4 Gălănești, l-a depistat în flagrant pe un bărbat de 30 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, care conducea un autoturism, având permisul de conducere reținut și fiind sub influența băuturilor alcoolice, în cauză fiind întocmit dosar penal.

like-facebookPe timpul cercetărilor, polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală 4 Gălănești au constatat faptul că, la nivelul Postului de poliţie Frătăuții Vechi se mai află în lucru alte 5 dosare penale, în care s-a dispus începerea urmăririi penale față de același suspect pentru comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și infracțiuni la regimul rutier, fapte comise pe raza comunelor Frătăuții Vechi și Frătăuții Noi, în perioada iulie-octombrie 2016.

Astfel, în baza probatoriului administrat în cele 6 cauze conexate, la 11.01.2017 s-a dispus continuarea urmăririi penale față de bărbatul de 30 de ani pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”, „tulburarea ordinii și liniștii publice”, „refuzul de recoltare sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice”, „încredințarea pentru conducere a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 12.01.a.c. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*