Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Bani de la Primăria Rădăuți pentru mai multe familii sărace

consiliul local radauti (7)Mai multe familii marginalizate social, care sunt chiriașe a unor locuințe proprietatea municipalității din Rădăuți, vor fi ajutate cu bani. La ultima ședință ordinară a Consiliului Local, deliberativul local a aprobat ca ajutoare de urgență din bugetul local unor familii sărace urmând ca aceștia să efectueze cu acești bani reparații la locuințe.

Julieta Bozu locuiește cu cei 5 copii pe strada Tirului din Rădăuți. Tatăl este angajat asistent personal pentru unul din copii -handicap grav în timp ce mama care grav bolnavă, nu are venituri. Acoperișul locuinței și coșul de fum sunt foarte deteriorate, necesită reparații, familia nu are resurse financiare pentru aceasta. Această familie va primi un ajutor de 3480 de lei.
like-facebook
Ajutor de urgență în sumă de 4970 lei va primi și Afrodita Bozu care are o familie cu 4 copii, beneficiază de ajutor social. Și la aceștia tabla de pe acoperiș este deteriorată și necesită înlocuire.

Ajutoare financiare mai primesc Nold Nicoleta Andreea și Laurențiu Galan, ambii din municipiul Rădăuți. Ei vor primi câte 200 de lei ca urmare a dificultăților materiale cu care se confruntă,precum și din motive de sănătate.

Trebuie precizat că la domiciliile acestora au fost făcute anchete sociale care au stat la baza întocmirii unui dosar de ajutor bănesc de la municipalitate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*