Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Sucevean sărbătorit la împlinirea a 100 de ani. Are 11 copii, 46 nepoți, 137 de strănepoți

gheorghe-costan-din-comuna-udesti-sarbatorit-la-implinirea-a-100-de-ani-suceavanews-7Un bărbat din localitatea Știrbăț din comuna Udești, a fost sărbătorit, luni, la împlinirea a 100 de ani de viață. Gheorghe Costan este veteran de război.

Spre surprinderea acestuia, la sediul primăriei din localitate, au venit și reprezentanți de la Centrul Militar Suceava: loc. col. Gabriel Ghiduș și plt. adj. Cristian Pustiu, care i-au înmânat bărbatului o diplomă aniversară.

like-facebookTotodată, Gheorghe Costan a primit o diplomă și din partea Asociației Veteranilor de Război filiala Suceava, dar și din partea primarului comunei Udești, Cristea Ostrovan, care i-a oferit și un buchet de flori, felicitându-l pentru demnitatea cu care a trăit cei 100 de ani, urându-i să fie sănătos, să trăiască mulți ani de acum înainte.

Gheorghe Costea se poate considera un om extrem de împlinit pentru că, pe lângă cei 11 copii ai săi, a ajuns să aibă 46 de nepoți și 137 de strănepoți. Ba mai mult, bătrânul se poate lăuda că își cunoaște și stră-strănepotul.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*