Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Lucian Harșovschi: Intervenim pe străzi secundare, avem și câte o echipă de muncitori în fiecare cartier

deszapezire-suceava2Circulația rutieră în municipiul Suceava se desfășoară în condiții de iarnă. Potrivit viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harșovschi,  de dimineață s-a intervenit din nou pe arterele principale, iar de acum se acționează pentru degajarea stațiilor de autobuz, a trecerilor de pietoni și a trotuarelor înguste.

În acest week-end s-a acționat mecanizat cu 22 de utilaje de deszăpezire pentru străzi și 3 pentru trotuare, precum și manual cu oameni cu lopeți dar datorită viscolului puternic, eficiența acestora a fost redusă”, a spus Harșovschi.

deszapezire-suceavaEl a reamintit că în jurul spațiilor comerciale le revine agenților economici datoria să facă deszăpezirea.like-facebook

Știm că nu întotdeauna putem mulțumi pe toată lumea dar facem tot posibilul pentru a interveni peste tot, de aceea vă readuc aminte că numărul de telefon la care se poate suna non-stop pentru a sesiza diferite probleme în traficul rutier/pietonal, este (0731) 996 856 – dispecerat Diasil Service și 0230/212696 interior 154/254 Primăria Suceava”, susține viceprimarul.

La dispeceratul Primăriei Municipiului Suceava au fost primite 3 sesizări de pe străzile Depoului, Energeticianului și Ștefan Luchian.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*