Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Tânărul care a ucis în bătaie un bărbat și l-a lăsat la marginea unui drum a fost reținut

prins-de-politistiPolițiștii l-au prins pe tânărul care a ucis în bătaie un bărbat de 63 de ani din localitatea Baia și l-a abandonat lângă un drum, în apropierea intersecţiei dintre străzile Petru Rareş şi strada Gheorghe Onişoru.

„În urma efectuării autopsiei medico-legale s-a concluzionat preliminar că moartea bărbatului a fost violentă şi s-a datorat exercitării unor acte de violenţă”, susțin polițiștii.
like-facebook
Potrivit anchetatorilor, la data de 04 ianuarie 2017, în jurul orei 19.30, pe strada G-ral Mleșniță Constantin din comuna Baia, în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice, Andrei Vârvara, de 19 ani, din comuna Baia, a exercitat, cu intenție, acte de violență de intensitate ridicată cu pumnii, picioarele și o bucată din lemn asupra victimei, provocându-i multiple traumatisme lui Neculai Budăi, care au condus în scurt timp la deces.

„În urma probatoriului administrat, procurorul criminalist a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de tânărul de 19 ani sub aspectul comiterii infracțiunii de „omor” și reținerea acestuia pentru o durată de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava. Inculpatul urmează a fi prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*