Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Ion Lungu: Vrem să anulăm trecerile de pietoni din zona bazar

lunguPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține că până la sărbătorile pascale se vor lua câteva măsuri pentru a îmbunătăți traficul în zona bazar.

Edilul susține că sunt luate în calcul atât varianta unui pasaj supraterant, cât și mutarea trecerilor de pietoni dedesubt.

like-facebookVrem să anulăm trecerile de pietoni din zona bazar. Să încercăm acea variantă de a muta trecerile de pietoni dedesubt. Sigur, pentru asta, vom contacta urgent Apele Române să vedem în măsura în care ne este permis. Acea lumină verde, astfel încât toate semafoarele să aibă aceeași culoare, vom încerca să asigurăm pe banda dinspre Ambro culoarea verde permanentă, să nu se mai blocheze o bandă și sigur că este acea discuție cu tunelul, de punere în funcțiune din zona Ambro, vom face demersuri și acolo numai că, eu vă spun, am o reținere, nu prea sunt convins că cei care sunt în zona Bazarului vor merge cu bagajele încă 500 de metri ca să treacă pe sub acel pasaj. Vom analiza și acea posibilitate a pasajului suprateran”, a spus Ion Lungu.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. ROmann says:

    Dar să mutați Bazarul la ieșire din oraş cu două trei benzi de intrare și ieșire, canalizare pluvială, parcări, eventual un sediu mare de o bancă recunoscută, restul vine pe parcurs.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*